LekBajraktari Web Master
Numri i postimeve : 312 Age : 29 Registration date : 12/12/2008
| Titulli: LOGITECH FITON SHTATË SHPËRBLIME, CES 2009 INNOVATION Fri Jan 23, 2009 5:21 pm | |
| Logitech ka marrë çmime në kategoritë: shtesa për argëtim shtëpiak, pajisje dhe lojëra elektronike (2), komponenta audio, dhe dy çmime në katëgorinë - periferia kompjuterike. Logitech sot ka deklaruar se ka fituar shtatë shpërblime në katëgorinë CES 2009 Innovation, për pajisjën më të mirë elektrnonike për lojra, ndërsa Harmony 1100, ka marrë shpërblimin si pajisja më e mirë universale për kontroll nga largësia, si dhe shtesa më e mirë e kinos shtëpiake. “Logitech është e nderuar për mirënjohjet që i ka marrë, nga ana e një institucioni kaq gjigant” ka deklaruar Gerald P. Quindlen, presidenti i Logitech. “Është viti i dytë me rradhë, që Logitech merr çmime nga panairi CES, dhe merr çmime pikërisht për CES Innovation, e cila është gjithashtu edhe një konfirmim i orientimit tonë drejt inovacionit, dizajnit dhe teknologjisë. Jemi shumë të lumtur që prodhimet e Logitech janë në qendër të vëmendjes së CES, dhe gjithë botës” ka vazhduar ai. | |
|